Workshops

Zelf iets creëren is zo leuk,
iedereen kan dat!

Ik deel graag mijn passie en liefde voor bloemen met jullie en wil jullie laten ervaren hoe leuk het is om zelf iets te creëren! Iedereen kan dat!
Na wat uitleg en inspiratie gaan jullie zelf aan de slag met het maken van een bloemencreatie:
• Droogbloemenkrans
• Droogbloemenstolp
• Flowercrown (bloemenkroontje voor op het hoofd)
• Vers plukboeket schikken op de kwekerij

Kinderworkshop
Voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar heb ik ook een leuke workshop voor bijvoorbeeld een kinderfeestje! Dit kan zijn het maken van een kleine bloemenkrans of een bloemenkroontje voor op het hoofd. Deze workshop duurt ongeveer 1 uur en ieder kind gaat met een prachtige zelfgemaakte creatie naar huis.

Workshops
Als er door mij georganiseerde workshops gepland staan, kun je deze vinden in de webshop onder workshops

Privégroepen
Ben je met je eigen groep vriendinnen/famillie/collega’s (van min. 6 personen) op zoek naar een leuke activiteit? Denk aan een team-activiteit, vrijgezellenfeestje, afscheid, babyshower of verjaardag. Boek dan een privéworkshop! Neem contact met mij op via de mail: mieke@miekevandebloemen.nl
Jullie verzorgen zelf de locatie en ik kom met mijn bloemenbuffet langs voor een workshop bloemenkrans, bloemenstolp of bloemenkroon! In overleg kan ik ook de locatie regelen. Workshops met verse bloemen kunnen ook plaatsvinden op mijn kwekerij in Schagerbrug.

Special request workshop
Heb je speciale wensen voor een workshop? Leuk! Laat het me weten, dan kijken we naar de mogelijkheden. Stuur een mailtje naar: mieke@miekevandebloemen.nl

ErvaringenMieke heeft bij ons op school een workshop verzorgd voor het team. Na persoonlijk en prettig contact hebben we de inhoud van de workshop snel samen vastgelegd. Tijdens de workshop zat de sfeer er meteen goed in! Mieke neemt ontzettend veel materiaal mee in verschillende kleuren en stijlen, voor ieder wat wils. Na een korte, heldere instructie konden we meteen aan het werk! De workshop is toegankelijk voor iedereen, doordat Mieke veel persoonlijke aandacht heeft voor elke deelnemer. Ze brengt haar enthousiasme en creativiteit moeiteloos over, waardoor iedereen uiteindelijk met een trots gevoel en een prachtig werkstuk naar huis gaat. Ik zou het iedereen aanbevelen een workshop bij Mieke te boeken! Een originele, gezellige activiteit waarbij je zowel actief bezig bent als ontspannen op terugkijkt.

Groet Bastienne – OBS De Zilvermeeuw